Mobile navigation

Osnovnoškolski program

Program je baziran na razvoju motorike, timskog rada, kreativnosti i osnovna znanja iz raznih znanstvenih, prirodnih i povijesnih područja. Radionice se održavaju 1 put tjedno po 60 minuta.

 

Svaki sat gradimo novi model nakon rasprave i predavanja o njegovoj povijesti, upotrebi, razvoju i zanimljivim činjenicama. Polaznici grade u timovima naizmjenično gradeći sa partnerom razvijajući socijalne vještine. Radionicama se uvijek može priključiti. Polaznici uz LEGO® kocke imaju prilike raditi i sa drugim edukativnim setovima kojim se dodatno širi dinamika učenja i iskustva polaznika.

 

Polaznici istražuju arhitektonske, inženjerske i tehničke koncepte koristeći LEGO® kocke. Promiče se učenje i interes za S.T.E.M (science, technology, engineering and mathematics) principe pomoću učenja kroz rad sa LEGO® kockama. Program je namijenjen polaznicima od 1. do 4. razreda. Satovi se održavaju jedanput tjedno. Jedna tematska cjelina traje 6 tjedana.

NOVOSTI: Uz LEGO®  kocke polaznici će raditi sa OZOBOT-ima učeći osnovne programiranja te također sudjelovati u kemijskim radionicama gdje će imati prilike raditi razne pokuse i dobiti nova znanja.

 

Program posjeduje preporuku Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta.

CIJENA PROGRAMA: 280 kn po cjelini (cjelina traje 6 tjedana po 1 puni sat tjedno)