Mobile navigation

Opći uvjeti poslovanja

ZAŠTITA I POVJERLJIVOST OSOBNIH PODATAKA:

 

U svrhu potpune transparentnosti i sigurnosti prilikom registracije polaznika na stranicama udruge Mali inženjeri. ovime izjavljujemo da svi podaci ostaju u tajnosti i koriste se isključivo za pružanje bolje usluge.

 

Podaci ostavljeni prilikom registracije služe nam za obavijesti o radionicama, terminima i najavama kampova. Prijavom na naš newsletter pristali ste svojevoljno na razmjenu podataka koje isto tako u svakom trenutku možete odjaviti.

 

U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušavanja integriteta podataka unutar naše baze obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe.

U svrhu osiguravanja kvalitetnog korištenja naše stranice koristimo se raznim suvremenim  tehnologijama i alatima. Jedni od tih alata i tehnologija su kolačići i Google Analytics. Kolačići (eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i veliki broj osobnih informacija popust imena te adrese elektroničke pošte, no za isto morate dati suglasnost kako bi se pohranilo. Ukoliko isto niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima. Iako radnje pohrane i slanja kolačića Vama nisu vidljive njih je moguće kroz postavke internetskog preglednika izbrisati ili postaviti automatsko prihvaćanje ili odbijanje kolačića.  Najćešće se pohranjuju informacije koje bi olakšale pristup registriranim korisnicima što rezultira mogućnostima da korisnik bude zapamćen, odnosno da se ne mora svaki put iznova prijavljivati.

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA:

 

Korištenjem internet stranice www.mali-inzenjeri.hr zbog registracije polaznika ili informacija o terminima radionica, kampovima i ponudama rođendana koji se na njoj nalaze, potvrđujete kako ste upoznati s ovim Općim uvjetima korištenja te kako ste s istima suglasni.