Mobile navigation

SENIOR PROGRAM(2*. – 4. razred/*završen JUNIOR LEVEL)

Senior program baziran je na razvoju individualnog rada, motorike, kreativnosti i logičkog razmišljanja gradnjom modela, programiranja i eksperimentiranja.

Svaki sat, nakon uvodnog dijela i zanimljive interaktivne prezentacije, radimo nešto od sljedećeg:

 

  • Napredniji roboti građeni od kocaka uz programiranje – polaznici individualno grade modele od kocaka prema uputama s tableta. Nakon završetka gradnje, modele mogu pokretati tabletima ili pak programirati u Scratchu – napravljeni programi prenose se na model koji potom završava zadane zadatke.

 

                                         

 

  • Roboti od LEGO® kocaka – polaznici individualno grade kompleksnije modele. Nakon završetka modela, slijedi testiranje i upravljanje jer su svi modeli pokretni.

 

  • Strujni krugovi – gradnja strujnih krugova i učenje o električnim komponentama od kojih se sastoje (otpornici, LED lampe, zvučnici, itd.)
  • Kemijski pokusi – eksperimentima ćemo testirati hipoteze i upoznati se sa šarenim i zabavnim svijetom kemije

Radionice se odvijaju tijekom cijele školske godine, a tematski su raspoređene po cjelinama. Cjelina traje 6 tjedana, a svakog tjedna je radionica 75 min u istom terminu objavljenom na LOKACIJE I PRIJAVE (potrebno je kliknuti na stranici gumb SENIOR) .

Radionicama se uvijek možete priključiti. Program je namijenjen polaznicima od 2*. do 4. razreda (* drugim razredima koji su prošli JUNIOR program, dok za 3. i 4. razrede nije potrebno proći isti).

 

CIJENA PROGRAMA: 60 eura/452 kn po cjelini (cjelina traje 6 tjedana po 75 minuta tjedno). Nemate ugovorne obveze Već plaćate cjelinu po cjelinu.