Mobile navigation

SENIOR PROGRAM(2*. – 4. razred/*završen JUNIOR LEVEL)

Senior program baziran je na razvoju individualnog rada, motorike, kreativnosti i logičkog razmišljanja gradnjom modela, programiranja i eksperimentiranja.

Svaki sat, nakon uvodnog dijela i zanimljive interaktivne prezentacije, radimo nešto od sljedećeg:

 

  • Napredniji roboti građeni od kocaka uz programiranje – polaznici individualno grade modele od kocaka prema uputama s tableta. Nakon završetka gradnje, modele mogu pokretati tabletima ili pak programirati u Scratchu – napravljeni programi prenose se na model koji potom završava zadane zadatke.

 

                                         

 

  • Roboti od LEGO® kocaka – polaznici individualno grade kompleksnije modele. Nakon završetka modela, slijedi testiranje i upravljanje jer su svi modeli pokretni.

 

  • Strujni krugovi – gradnja strujnih krugova i učenje o električnim komponentama od kojih se sastoje (otpornici, LED lampe, zvučnici, itd.)
  • Kemijski pokusi – eksperimentima ćemo testirati hipoteze i upoznati se sa šarenim i zabavnim svijetom kemije

Radionice se odvijaju tijekom cijele školske godine, a tematski su raspoređene po cjelinama. Cjelina traje 6 tjedana, a svakog tjedna je radionica 75 min u istom terminu objavljenom na LOKACIJE I PRIJAVE (potrebno je kliknuti na stranici gumb SENIOR) .

Radionicama se uvijek možete priključiti. Program je namijenjen polaznicima od 2*. do 4. razreda (* drugim razredima koji su prošli JUNIOR program, dok za 3. i 4. razrede nije potrebno proći isti).

 

CIJENA PROGRAMA: 60 eura/452 kn po cjelini (cjelina traje 6 tjedana po 75 minuta tjedno). Nemate ugovorne obveze Već plaćate cjelinu po cjelinu.

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funkcionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

cookies_permission

Za pohranu prihvaćanja kolačića.

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

PHPSESSID

Za pohranu trenutne sesije

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

cookies_permission_analiza

Za pohranu prihvaćanja analitičkih kolačića.

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

_ga

Za pohranjivanje i brojanje prikaza stranica.

Ističe: 2 godine

Vrsta: HTTP

_ga_*

Za pohranjivanje i brojanje prikaza stranica.

Ističe: 1 godina

Vrsta: HTTP

_gat

Za čitanje i filtriranje zahtjeva od botova.

Ističe: 1 minuta

Vrsta: HTTP

_gid

Za pohranjivanje i brojanje prikaza stranica.

Ističe: 1 dan

Vrsta: HTTP

Kolačići su male tekstne datoteke koje internetske stranice koriste kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je to izričito potrebno za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića trebamo vašu suglasnost.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Vašu suglasnost za Izjavu o kolačićima na našim internetskim stranicama možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući.

Više informacija o tome tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo vaše osobne podatke možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

Molimo vas da pri kontaktiranju vezano za vašu suglasnost navedete svoj ID broj suglasnosti i datum isteka iste.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše korisničko iskustvo, funkcionalnost stranice, te Vas obavijestili o odličnim ponudama. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje.